Aikataulutaulujen saamaa palautetta 19.5. - 9.8.2001


Aivan loistava idea!

Haluaisin tietää mihin kaikkialle olet ripotellut aikatauluja, jotta voisin käydä katsomassa ne. Olen nähnyt Aikataulutaulun 6/6 josta löysin näille nettisivuille.


Heiii,,,

hymyilin Aikataulutaulullesi Hervannan Orivedenkadun sillan bussipysäkillä tänä aamuna. Se oli *tähti*.

Lisää kauniita herätyksiä aamuihini betonibunkkerilähiössä, kiitos.

Emilia


Hei,

Tänään surin krapulaani ja hassua espanjalaista pikku miestä sateessa hervantalaisella bussipysäkillä kun sydämeni suli viestillesi. Niinhän siinä käy. Kaikki käy kuitenkin paremmin. Kiitos ilosta!

Riikka


loistavaa. olin lielahdessa aaltopahvitehtaan pysäkillä ja katsahdin aikataulua. kyllä nauratti. erittäin hyvä idea ja toteutus. moni muukin varmaan nauraa, itse aion esitellä pysäkkiä kavereille paikallisena nähtävyytenä mitä pikimmiten.


huh! hyväi dea mutta näytä ne taulut myös netissä???


hehe särkänniemen edessä yks ihmettelin aika vähä et mikä toi ny on :)


Ihan outoja...


Loistoidea...

Lämmitti sydäntä kun aikataulu ei kertonutkaan että bussi nro 13 tulee kymmenen minuutin päästä vaan että kaikki kääntyy vielä hyväksi... ;)

TAHTOO OMAN AIKATAULUTAULUN eteiseen!!!!

- Toisia aikataulutauluja bongaillessa ja unelmien prinssiä odotellessa, kiittäen ja kumartaen,

Marjaana :)


Kerrassaan loistavia, hauskoja, piristäviä...:) Sinä olet kaunis kun hymyilet sai het hymyilemään ja Kaikki kääntyy hyväksi on toinen minkä olen nähnyt.. missäs loput? :)


Hei!

Huomasin eilen Hermia 2:n edustan pysäkillä yhden tauluista. Ensihämmennyksen jälkeen hymyilin loppupäivän. Isot kiitokset tekijälle/tekijöille! :)

Maria Kunnas